Workshop Yurek Onzia

Wil je meer weten over hoe onze DNA-rijke cellen continu met ons communiceren? Als promotor van spiritualiteit en geneeskunst nodig ik jullie uit om een boeiende workshop te volgen met de vooruitstrevende Yurek Onzia.
Tijdens deze sessie duik je diep in onderbewustzijn. Het is vergelijkbaar met Jugiaanse therapie, en wordt versterkt door verschillende muziekinstrumenten en een sjamanistisch ritueel. Dit roept symbolische beelden en indrukken op die met je communiceren en dienen als metaforen. Dit helpt je op zijn beurt om persoonlijke uitdagingen aan te pakken. 


Waar en wanneer? Zaterdag 18 november in Antwerpen.
Thema? Het Berijden van de Draak: Reis langs de levensboom en de 9 chakras. 


Over Yurek Onzia: Yurek werd opgeleid door de gerenommeerde Hongaars-Belgische sjamaan Joska Soos en schreef over hem het boek “Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos”. Hoewel echte mirakels zeldzaam zijn in transgenerationele genezing, is het een voorrecht om te leren van ervaren mensen die een authentieke spirituele reis hebben gemaakt. Dat is namelijk de sleutel: het loslaten van misinformatie en het omarmen van échte wijsheid. 
Als je klaar bent voor een diepgaande ervaring, neem dan contact op met Yurek voor een sessie (kan zowel individueel als in groep). Durf de sprong te wagen en ontdek je authentieke zelf.

yurekonzia1@gmail.com

Rue du Nord 41, 1000 Brussels

+32 476 21 23 23 

info@pirani.be

© 2023 Pirani Publishing

Webdesign by Graphista